AallonTaika Savonlinnassa

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja (EAT), Kosmetologi-opiskelija

Saija Aalto

044 244 2572, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , sivun alalaidassa myös nettiajanvaraus

 

 

Klassinen hieronta

on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia, sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa ennaltaehkäisten uusien kireystilojen syntymistä. Hieronnassa käytettävät tekniikat (sively, pusertelu, hankaus, täristys ja lihaksia venyttävät otteet) ovat tehokkaita ja rentouttavia. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti painottaen hierontaa kehon ongelmakohtiin. 

Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lisää immunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita, sekä vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. 

 

Urheilu hieronta

Urheiluhieronnan suurin ero klassiseen hierontaan on sen käyttötarkoitus. Urheiluhieronta keskittyy aina urheilusuorituksen parantamiseen ja otteet valitaan sen mukaan, mikä kausi urheilijalla on menossa ja mikä on urheilijan itsensä toive käsittelyn tarkoituksesta.

Muokkaavana käsittelynä urheiluhieronnassa käytetään paljon poikittaisia ​​​​​otteita ja venytyksiä. Lisäksi valmistavan käsittelyn tarkoituksena on aktivoida lihaksia urheilusuoritusta varten ja palauttavan käsittelyn tarkoituksena edesauttaa palautumista.

 

30 min. 30,00  

45 min. 40,00

60 min. 50,00  

75 min. 60,00  

90 min. 70.00  

120 min. 90,00

 

Sarjakortit poistuivat myynnistä.

 

Purentalihasten hieronta

Hoidossa käsitellään niskan, kaulan, pään ja kasvojen alueen lihaksia. Mikäli asiakas ei toivo käsittelyä suun sisäpuolelta, voidaan hieronta suorittaa käsittelemällä lihaksia pelkästään päältä. Suun sisäpuolelta hieronta tapahtuu käsineet kädessä. Käynnin aluksi kartoitetaan yhdessä asiakkaan hoitotarve eli mille alueille hoito keskitetään.

 75 min. 60,00

 Klassisen-/ Urheilu-ja Purentalihas hieronnan voi maksaa seuraavilla hieronta/hyvinvointieduilla:

  • e-Passi
  • Smartum
  • Edenred

 

Intialainen päähieronta 

Intialainen päähieronta perustuu ikivanhaan intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään Ayurvedaan. Hoito tehdään pään, korvien, yläselän, hartioiden,  käsivarsien, niskan ja kasvojen alueelle. Hoito on erittäin laaja-alaisesti vaikuttava ja lihaksia rentouttava hoitomuoto. Hoito tehdään tuolilla istuen ja  rauhoittavaa musiikkia kuunnellen.

 45 min. 40,00

  

Imukuppihieronta

Kuivakuppaus on ikivanha menetelmä, jota on harjoitettu eri puolilla maailmaa n.5000 vuoden ajan. Kuivakuppauksessa ei valuteta verta,  vaan käytetään hyväksi kupin alipainetta. Se vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, imemällä hiussuonissa olevaa verta ja sekoittamalla veren ja kudosnesteet keskenään. Keholle tämä on aktivoiva ja terveellinen tapahtuma. Lihaskivut poistuvat, kun tehokas imu häivyttää kipeät kuona-ainekertymät lihaksistosta.

 30 min. 35,00

 60 min. 55,00

 90 min. 75,00

 

Kuumakivihieronta

Hot Stone -kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin, joka saa aikaan lihaksen rentoutumisen. Rentoutuneena ja lämpimänä lihas ottaa kivien avulla tehtävän hieronnan helposti vastaan ​​ja hoito laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti.

 60 min. 55,00

 90 min. 75,00

 

UUTTA!!↓↓↓

Ihokarvanpoistot

 Bikinilinjan sokerointi 20,00

 Brassi (naiset) 55,00

 Säärten sokerointi 35,00

 Kainaloiden sokerointi 25,00

 Reisien sokerointi 40,00

 Käsivarsien sokerointi 30,00

 Ylähuulen sokerointi 10,00

 Sokerointipaketti:(bikinilinja+kainalot +sääret) 65,00

 Miehet: Rinta tai Selkä 45,00

 

Huolto (3-6 viikkoa) -5€/alue

 

 

Lymfaboots laitehoito

Paineeseen perustuva hieronta auttaa rentouttamaan lihaksia, parantaa liikkuvuutta ja laittaa esim. treenien tuottamat kuona-aineet liikkeelle. Poistaa myös turvotusta ja aineenvaihdunta vilkastuu. Laitteessa olevan kompressorin avulla tuotetaan paine lahkeiden/hihan ilmakammioihin. Tulethan hoitoihin mukavissa housuissa/paidassa, joissa ei ole nappeja tai solkia jotka voisivat rikkoa ilmakammioita.

15min 15,00

30min 30,00

45min 45,00

Muun hoidon yhteydessä 30min 20,00

 

Ripsien värjäys 15,00

Kulmien muotoilu ja värjäys 20,00

Yhdessä 30,00

 

Ripsien kestotaivutus (sis. Värjäyksen) 65,00

Kulmien kestotaivutus (sis. Värjäyksen ja muotoilun) 55,00

Yhdessä 110,00

 

Kasvohoidot 

 

Mekaaninen ihonpuhdistus 75min. 75,00 

Sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyrytyksen sekä ihon mekaanisen puhdistuksen komedoraudalla. Tehokkaan puhdistuksen jälkeen saat rentoutua käsihieronnan avulla naamion vaikuttaessa. Lopuksi iholle levitetään seerumi, loppuvoide ja silmänympärysvoide.

 

Skin Scrubber ultraäänipuhdistus 75min. 75,00 

Värähtelemällä 28000 värähdystä sekunnissa ultraääni ja biosähkö hellävaraisesti kuorii sekä syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa. Hoito poistaa talia ja mustapäitä ihon pinnalta kivuttomasti, vähentää näppylöitä ja maksaläiskiä sekä vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa.

Sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorivan ja puhdistavan ultraäänilaitevaiheen, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, uudelleen puhdistuksen, seerumin imeytyksen, naamion, loppuvoiteen ja silmänympärysvoiteen.

 

Timanttihionta 75min. 75,00 

On tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito. Sen avulla voidaan vaikuttaa erityyppisiin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin sekä aknen jättämiin pinnallisiin arpiin.

Hoito tehdään laitteella, joka perustuu erilaisiin timanttihoitopäihin sekä säädettävään alipaineimuun. Näin voidaan räätälöidä kullekin asiakkaalle/hoitoalueelle sopiva teho. Hionnalla poistetaan ihon kuollut pintakerros, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys moninkertaistuu. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja kireyden/nipistelyn tunnetta iholla.

Sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, timanttihionnan,  tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvovesipuhdistuksen, seerumin, naamion, loppuvoiteen ja silmänympärysvoiteen.

 

 


AallonTaika Savonlinnassa

Savonlinnassa linja-autoasemalla erilaisia hierontahoitoja rentoutukseen ja lihaskipuihin.

Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita sekä vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. Hoito sopiikin kaikille ja kaikenikäisille.


AallonTaika

 Olavinkatu 60 LH 18 A
57100 Savonlinna

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 Saija Aalto
044 244 2572

"Jokaisen ihmisen mukana syntyy runoilija ja taiteilija, joka kuolee nuorena ja jonka tilalle sitten astuu aikuinen."

Charles-Augustin Sainte-Beuve

Copyright ValonTaika 2009 - 2022, kaikki oikeudet pidätetään