AallonTaika Savonlinnassa

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja (EAT), Kosmetologi-opiskelija

Saija Aalto

044 244 2572, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , sivun alalaidassa myös nettiajanvaraus

 

Klassinen hieronta on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa ennaltaehkäisten uusien kireystilojen syntymistä. Hieronnassa käytettävät tekniikat (sively, pusertelu, hankaus, täristys ja lihaksia venyttävät otteet) ovat tehokkaita ja rentouttavia. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti painottaen hierontaa kehon ongelmakohtiin. 

Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lisätään immunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita sekä vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. 

 

Urheilu hieronta

Urheiluhieronnan suurin ero klassiseen  hierontaan on sen käyttötarkoitus. Urheiluhieronta keskittyy aina  urheilusuorituksen parantamiseen ja  otteet valitaan sen mukaan, mikä kausi  urheilijalla on menossa ja mikä on urheilijan  itsensä toive käsittelyn tarkoituksesta.

Muokkaavana käsittelynä urheiluhieronnassa käytetään paljon poikittaisia ​​​​​otteita ja  venytyksiä. Lisäksi valmistavan käsittelyn tarkoituksena on aktivoida lihaksia  urheilusuoritusta varten ja palauttavan  käsittelyn tarkoituksena edesauttaa  palautumista.

 

30 min. 29,00  

45 min. 39,00

60 min. 49,00  

75 min. 59,00  

90 min. 69.00  

120 min. 89,00

 

Sarjakortti

3x45 min. 110,00

3x60 min. 135,00

 

Klassisen ja Urheilu hieronnan voi  maksaa myös e-Passi, 

Edenred ja Smartum  hieronta-/hyvinvointiedulla!

 

Purentalihasten hieronta

Hoidossa käsitellään niskan, kaulan, pään ja kasvojen alueen lihaksia. Mikäli asiakas ei toivo käsittelyä suun sisäpuolelta, voidaan hieronta suorittaa käsittelemällä lihaksia pelkästään päältä. Suun sisäpuolelta hieronta tapahtuu käsineet kädessä. Käynnin aluksi kartoitetaan yhdessä asiakkaan hoitotarve eli mille alueille hoito keskitetään.

 75 min. 60,00

 

Intialainen päähieronta 

Intialainen päähieronta perustuu ikivanhaan intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään Ayurvedaan. Hoito tehdään pään, korvien, yläselän, hartioiden,  käsivarsien, niskan ja kasvojen alueelle. Hoito on erittäin laaja-alaisesti vaikuttava ja lihaksia rentouttava hoitomuoto. Hoito tehdään tuolilla istuen ja  rauhoittavaa musiikkia kuunnellen.

 45 min. 39,00

 

Fascia-kalvorauta käsittely

Lihaskalvohierontaa käytetään lihasten kiputiloihin, nivelsideongelmiin, jännerappeumiin, rasituskipuihin ja leposärkyihin. Tutkimuksissa on havaittu, että mekaaninen ärsytys edistää sidekudoksen korjautumista paranemisen aikana. Sidekudos muuttuu elastisemmaksi käsittelyn ansiosta. Käsittelyä voi antaa joko akuuttiin kipuun tai krooniseen kipuun.

Käsittelyä tehdään lihaksen lepotilan lisäksi, myös lihaksen ollessa venytyksessä sekä kuormituksessa. Tekniikka suoritetaan rautaisia​​ apuvälineitä käyttäen, kohdistamalla painetta ja hankaamisliikettä lihaskalvoihin.

 60 min. 55,00

 

Imukuppihieronta

Kuivakuppaus on ikivanha menetelmä, jota on harjoitettu eri puolilla maailmaa n.5000 vuoden ajan. Kuivakuppauksessa ei valuteta verta,  vaan käytetään hyväksi kupin alipainetta. Se vilkastuttaa verenkiertoa ja aineen-vaihduntaa imemällä hiussuonissa olevaa verta ja sekoittamalla veren ja kudosnesteet keskenään. Keholle tämä on aktivoiva ja terveellinen tapahtuma. Lihaskivut poistuvat, kun tehokas imu häivyttää kipeät kuona-ainekertymät lihaksistosta.

 30 min. 34,00

 60 min. 54,00

 90 min. 74,00

 

Kuumakivi Kuumakivihieronta

Hot Stone -kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin, joka aikaansaa lihaksen rentoutumisen. Rentoutuneena ja lämpimänä lihas ottaa kivien avulla tehtävän hieronnan helposti vastaan ​​ja hoito laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti.

 60 min. 55,00

 90 min. 75,00

 

 Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomenetelmä, joka sopii kaikenikäisille. Se perustuu ajatukseen, että ihmisen kehon heijastuu pienoiskoossa kehon eri alueilla. Jalkapohjissa, jalkaterissä kuten myös kämmenissä ja korvissa on kaikki kehon osamme heijastepisteet sekä sisäelimiä vastaavat heijastevyöhykkeet. Heijastealueiden hierominen aktivoi vastaavan alueen elimen toimintaa kehossa. Näin voidaan ylläpitää terveyttä ja  myös poistaa tai lievittää erilaisia ​​​​kehon häiriötiloja, kuten päänsärkyjä tai erilaisia ​​​​kiputiloja. Vyöhyketerapia tukee ja vahvistaa kehon toimintoja ja auttaa tätä kautta kehoa parantamaan itse itsensä.

 75 min. 65,00

 

UUTTA!!↓↓↓

 

Ihokarvanpoistot

 Bikinilinjan sokerointi 20€

 Brassi (naiset) 55€

 Säärten sokerointi 35€

 Kainaloiden sokerointi 25€

 Reisien sokerointi 40€

 Käsivarsien sokerointi 30€

 Ylähuulen sokerointi 10€

 Sokerointipaketti:(bikinilinja+kainalot +sääret) 65€

 Miehet: Rinta tai Selkä 45€

 

Huolto (3-6 viikkoa) -5€/alue

 

 


AallonTaika Savonlinnassa

Savonlinnassa linja-autoasemalla erilaisia hierontahoitoja rentoutukseen ja lihaskipuihin.

Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita sekä vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. Hoito sopiikin kaikille ja kaikenikäisille.


AallonTaika

 Olavinkatu 60 LH 18 A
57100 Savonlinna

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 Saija Aalto
044 244 2572

"Rakkaus seuraa anteeksiantoa luonnostaan."

Gary R. Renard: Rakkaus ei ole unohtanut ketään

Copyright ValonTaika 2009 - 2022, kaikki oikeudet pidätetään