AallonTaika Savonlinnassa

Koulutettu hieroja, Urheiluhieroja (EAT), Kosmetologi-opiskelija

Saija Aalto

044 244 2572, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , sivun alalaidassa myös nettiajanvaraus

 

 

Klassinen hieronta

on hoitomuoto, joka rentouttaa kireitä ja kipeitä lihaksia, sekä lisää lihasten aineenvaihduntaa ennaltaehkäisten uusien kireystilojen syntymistä. Hieronnassa käyttöt tekniikat (sively, pusertelu, hankaus, täristys ja lihaksia venyttävät otteet) ovat tehosta ja rentouttavia. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti painottaen hierontaa kehon ongelmakohtiin. 

Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lisää  immunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita, sekä vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. 

 

Urheilu hieronta

Urheiluhieronnan suurin ero klassiseen  hierontaan on sen käyttötarkoitus. Urheiluhieronta keskittyy aina  urheilusuorituksen parantamiseen ja ot teet valitaan sen mukaan, mikä kausi  urheilijalla on menossa ja mikä on urheilijan  itsensä toive käsittelyn tarkoituksesta.

Muokkaavana käsittelynä urheiluhieronnassa käytetään paljon poikittaisia ​​​​​​otteita ja  venytyksiä. Lisäksi valmistavan käsittelyn käynnistän aktivoida lihaksia  urheilusuoritusta varten ja palauttavan  käsittelyn vastaan ​​edesauttaa  palautusta.

 

30 min. 30,00 

45 min. 40,00 

60 min. 50,00 

75 min. 60,00 

90 min. 70,00 

120 min. 90,00 

 

Purentalihasten hieronta

Hoidossas niskan, kaulan, pään ja kasvojen alueen lihaksia. asiakkaan ei toivo  käsittelyä suun sisäpuolelta, hieronta tulee käsitellä jollain lihaksia helposti pois. Suun sisäpuolelta hieronta tapahtuu käsineet kädessä. Käynnin hoito kartoitetaan yhdessä asiakkaan hoitotarve eli mille alueille keskitetään.

 75 min. 60,00

 Klassisen-/ Urheilu-ja Purentalihas hieronnan voi maksaa seuraavilla hieronta/hyvinvointieduilla:

  • e-Passi
  • Smartum
  • Edenred

 

 

Intialainen päähieronta 

Intialainen päähieronta kuuluu ikivanhaan  intialaiseen lääketieteelliseen järjestelmään Ayurvedaan. Hoito tehdään pään, korvien, yläselän, hartioiden,  käsivarsien, niskan ja kasvojen alueella. Hoito on erittäin laaja-alaisesti vaikuttava j a lihaksia rentouttava hoitomuoto. Hoito tehdään tuolilla istuen ja  rauhoittavaa musiikkia kuunnellen.

 45 min. 40,00 

  

Imukuppihieronta

Kuivakuppaus on ikivanha menetelmä, jota on harjoitettu eri puolilla maailmaa n.5000 vuoden ajan. Kuivakuppauksessa ei arvoteta verta,  vaan käytetään hyväksi kupin alipainetta. Se vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, imemällä hiussuonissa olevaa vertaa ja sekoittamalla veren ja kudosnesteet keskenään. Keholle tämä on aktivoiva ja terveellinen  tapahtuma. Lihaskivut poistuvat, kun tehokas i mu häivyttää kipeät kuona-ainekertymät lihaksistosta.

 30 min. 35,00

 60 min. 55,00

 90 min. 75,00

 

Kuumakivihieronta

Hot Stone -kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä ja öljyllä käyttöön hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoivaelämys, joka antaa kokonaishoitovaltaisen hyvänolontunteen. Hieronta tuntuu tuntuun pehmeältä ja kivumalta. Lämpimät kivet luovuttavat lämpönsä syvälle kudoksiin, joka saa aikaan lihaksen rentoutumisen. Rentoutuneena ja lämpimänä lihasta ottaa kivien avulla tehtävän hieronnan helposti vastaan ​​​​ja hoito laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä.

 60 min. 55,00

 90 min. 75,00

 

UUTTA!!↓↓↓

Ihokarvanpoistot

 Bikinilinjan sokerointi 20,00

 Brassi (naiset) 55,00

 Säärten sokerointi 35,00

 Kainaloiden sokerointi 25,00

 Reisien sokerointi 40,00

 Käsivarsien sokerointi 30,00

 Ylähuulen sokerointi 10,00

 Sokerointipaketti:(bikinilinja+kainalot +sääret) 65,00

 Miehet: Rinta tai Selkä 45,00

 

Huolto (3-6 viikkoa) -5€/arvo

 

 

Lymfaboots laitehoito

Paineeseen perustuva hionta auttaa vuokraamaan lihaksia, parantaa vaikutusta ja lisää esim. treenien tuottamat kuona-aineet liikkeelle. Poista myös turvotusta ja aineenvaihdunta vilkastuu. Laitteessa olevan kompressorin avulla tuotetaan paineen lahkeiden/hihan ilmakammioihin. Tulethan hoitoihin mukavissa housuissa/paidassa, joissa ei ole nappeja tai solkia jotka voisivat rikkoa ilmakammioita.

15 min 15,00

30 min 30,00

45 min 45,00

Muun hoidon yhteydessä 30min 20,00

 

Ripsien värjäys 15,00

Kulmien muotoilu ja värjäys 20,00

Yhdessä 30,00

 

Ripsien kestotaivutus (sis. Värjäyksen) 65,00

Kulmien kestotaivutus (sis. Värjäyksen ja muotoilun) 55,00

Yhdessä 110,00

 

 

Kasvohoidot 

 

Mekaaninen ihonpuhdistus 75min.  75,00 

Sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorinnan, höyrytyksen sekä ihon mekaanisen puhdistuksen komedoraudalla. Tehokkaan puhdistuksen jälkeen saat rentoutua käsihieronnan avulla naamion vaikuttaessa. Lopuksi iholle levitetään seerumi, loppuvoide ja silmänympärysvoide.

 

Skin Scrubber ultraäänipuhdistus 75min. 75,00 

Värähtelennissa 28000 värähdystä seku ultraääni ja biosähkö hellävaraisesti kuori sekä syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa. Hoito poista talia ja mustapäitä ihon pinnalta kivuta, vähentää näppylöitä ja maksalääkiä sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, kuorivan ja puhdistavan ultraäänilaitevaiheen, mahdollisesti mekaanisen ihonpuhdistuksen, uudelleenpuhdistuksen, seerumin imeytyksen, naamion, loppuvoiteen ja silmänympärysvoiteen.

 

Timanttihionta 75min. 75,00 

On tehokas ihoa kirkastava, puhdistava ja uudistava hoito. Sen avulla voi vaikuttaa erityyppisiin ongelmiin kuten epäpuhtauksiin, sameuteen, tukkoisuuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyyn sekä aknen jättämiin pinnalla arpiin.

Hoito tehdään laite, joka valvoin timanttihoitopäihin säädettävän sekä paineimuun. Näin räätälöidä kullekin asiakkaalle/hoitoalueelle sopiva teho. Hionnalla tulee ihon kuollut pintakerroin, kun ihosta tulee vastausvaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys moninkertainen. Lisäksi ihon aineenvaihdunta ja verenkierto paranevat. Hoito on kivuton, mutta sen jälkeen saattaa esiintyä lievää, ohimenevää punoitusta ja kireyden/nipistelyn tunnetta iholla.

Sis. alkupuhdistuksen, ihoanalyysin, timanttihionnan, mahdollisesti mekaanisen ihonpuhdistuksen, kasvovesipuhdistuksen, seerumin, naamion, loppuvoiteen ja silmänympärysvoiteen.

 

Kestolakkaus 50,00

Kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa, eikä pituutta lisätä. Koristelut alk. 0,50-5,00€

 

Kestolakkaus huolto 60,00

Kestolakkaus antaa upean ja kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Sisältää vanhan lakan poiston ja uuden laiton. Koristelut alk. 0,50-5,00€

 

Tulossa: Käsi- ja jalkahoidot opiskelijatyönä!


AallonTaika Savonlinnassa

Savonlinnassa linja-autoasemalla erilaisia hierontahoitoja rentoutukseen ja lihaskipuihin.

Klassinen hieronta poistaa kipua, vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita sekä vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. Hoito sopiikin kaikille ja kaikenikäisille.


AallonTaika

 Olavinkatu 60 LH 18 A
57100 Savonlinna

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 Saija Aalto
044 244 2572

"Se jokin, joka meidän on tarpeen antaa muille anteeksi, voi olla jotain itsessämme, jonka me olemme tietoiselta mieleltämme kätkeneet."

Gerald G. Jampolsky teoksessa Parantava anteeksianto

Copyright ValonTaika 2009 - 2022, kaikki oikeudet pidätetään