Enkelit elämääsi:

Tämä kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat ihan perustietoa Enkeleistä ja työskentelystä heidän kanssaan. Kurssi keskittyy oman Enkeliyhteytesi rakentamiseen ja vahvistamiseen.

Saat kurssikirjeitä omaan tahtiisi. Materiaalissa on yleistietoa Enkeleistä sekä siitä, miten tunnistat Enkelin ja keitä Omat Enkelisi ovat ja kuinka voit pyytää heitä elämääsi ohjaamaan ja auttamaan sinua jne. jne. Kirjeissä on myös tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla syvennät yhteyttäsi Enkeleihin. Saat myös sähköisen tehtäväkirjan, johon voit tallentaa mietteitäsi, pohdintojasi ja oppimistasi. Kurssin hinta on 150,00 (sis. alv).

Enkelihoitajakurssi:

Tämä Enkelikurssi on hyvä apu henkisessä kasvussasi, mutta antaa lisäksi valmiudet tehdä erilaisia Enkelihoitoja ja -terapiaa myös muille ihmisille. Tutustumme laajasti Enkeleihin ja erilaisiin kommunikointitapoihin heidän kanssaan. Opit tekemään hoitoja lähi- tai kaukohoitoina viidennessä ulottuvuudessa. Sisältää tehtäväkirjan ja useita visualisaatioita ja meditaatioita.  Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä ja toimiva yhteys eri Enkelikuntiin ja muihin Taivaallisiin Auttajiin itsesi ja toisten hyväksi. Kurssihinta 190,00 (sis. alv)

Enkeleiden viestien välittäjä:

Tämä kurssi on jatkoa edelliselle ja syventää osaamistasi entisestään. Koulutuksen jälkeen osaat välittää Enkeleiden ja muiden Valon Auttajien viestejä ja opastusta muille ihmisille. Hinta 190,00 (sis. alv)

Enkelihoitaja- ja viestien välittäjäkurssit yhdessä:

Tämä kurssi sisältää molemmat edelliset ja on hinnaltaan edullisempi kuin erilliskurssit: 360,00 (sis. alv). 

 

 

 

 
Päivi Remes, kouluttaja
Tule ja poimi ihanasta koulutustarjonnastamme sinua kiinnostavat kurssit ja koulutukset!

Pitkistä koulutuksistamme voit valmistua uuteen ammattiin tai täydentää omaa osaamistasi yksittäiskursseilla. Kursseille voi osallistua, jos haluat hoitaa vain itseäsi tai läheisiäsi. 

Tutustu laajaan tarjontaamme sekä koulutuskalenteriin Koulutusvintti-sivulla

KoulutusVintti

 Asemantie 18, 2. krs.
57100 Savonlinna

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Päivi Remes
050 554 0517

"Alkemia on sitä, että tunkeutuu maailman sieluun ja löytää aarteen, jonka se on varannut ihmiselle."

Paulo Coelho, Santiagon unelmat

Copyright 2012-2018 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään