Enkelten MaailmaTM -iltakurssi

Enkelit ovat meille monelle jollain tapaa tuttuja lapsuudestamme asti, mutta usein vasta aikuisina kiinnostumme niistä enemmän. Haluamme tietää millaista tietoa Enkeleistä onkaan olemassa. Tätä tarkoitusta varten on koottu tietopaketti yhdeksi tiiviiksi kurssikokonaisuudeksi, Enkelten MaailmaTM -kurssiksi.

Kurssilla luot yhteyden omaan Suojelusenkeliisi tai syvennät jo olemassaolevaa suhdetta. Opit myös erilaisia tapoja, miten Enkelten kanssa voi kommunikoida. Tutustumme esim. Enkelihierarkioihin ja niiden ominaisuuksiin sekä tehtäväalueisiin. Itselle tehtävä Arkkienkelihoito on myös kurssiohjelmassa. Enkelimeditaation teemme yhdessä, jotta saisimme yhä läheisemmän kosketuksen näihin valo-olentoihin.

Kurssi on tiivis tieto- ja kokemuspaketti, jonka jälkeen katselet maailmaa ympärilläsi eri tavalla kuin aikaisemmin. Iltakurssin kesto n. 3,5 tuntia ja hinta 50 e (sis. alv 24 %).

 
Päivi Remes, kouluttaja
Tule ja poimi ihanasta koulutustarjonnastamme sinua kiinnostavat kurssit ja koulutukset!

Pitkistä koulutuksistamme voit valmistua uuteen ammattiin tai täydentää omaa osaamistasi yksittäiskursseilla. Kursseille voi osallistua, jos haluat hoitaa vain itseäsi tai läheisiäsi. 

Tutustu laajaan tarjontaamme sekä koulutuskalenteriin Koulutusvintti-sivulla

KoulutusVintti

 Asemantie 18, 2. krs.
57100 Savonlinna

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Päivi Remes
050 554 0517

"Meditaatiossa on ennen kaikkea kyse siitä, että mielen annetaan olla sellainen kuin se on ja ymmärretään jotain siitä, millainen se on juuri tällä hetkellä. Kyse ei ole minkään saavuttamisesta vaan siitä, että annat itsesi olla juuri siinä missä olet."

Jon Kabat-Zinn: Olet jo perillä, Tietoisen läsnäolon taito

Copyright 2012-2018 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään