Enkelten MaailmaTM -iltakurssi

Enkelit ovat meille monelle jollain tapaa tuttuja lapsuudestamme asti, mutta usein vasta aikuisina kiinnostumme niistä enemmän. Haluamme tietää millaista tietoa Enkeleistä onkaan olemassa. Tätä tarkoitusta varten on koottu tietopaketti yhdeksi tiiviiksi kurssikokonaisuudeksi, Enkelten MaailmaTM -kurssiksi.

Kurssilla luot yhteyden omaan Suojelusenkeliisi tai syvennät jo olemassaolevaa suhdetta. Opit myös erilaisia tapoja, miten Enkelten kanssa voi kommunikoida. Tutustumme esim. Enkelihierarkioihin ja niiden ominaisuuksiin sekä tehtäväalueisiin. Itselle tehtävä Arkkienkelihoito on myös kurssiohjelmassa. Enkelimeditaation teemme yhdessä, jotta saisimme yhä läheisemmän kosketuksen näihin valo-olentoihin.

Kurssi on tiivis tieto- ja kokemuspaketti, jonka jälkeen katselet maailmaa ympärilläsi eri tavalla kuin aikaisemmin. Iltakurssin kesto n. 3,5 tuntia ja hinta 50 e.

 
Tule ja poimi ihanasta koulutustarjonnastamme sinua kiinnostavat kurssit ja koulutukset!

Pitkistä koulutuksistamme voit valmistua uuteen ammattiin tai täydentää omaa osaamistasi yksittäiskursseilla. Kursseille voi osallistua, jos haluat hoitaa pelkästään itseäsi tai läheisiäsi. 

Tutustu laajaan tarjontaamme viereisten linkkien kautta. Kurssikalenteri ja -hinnasto löytyvät Koulutus-sivulta. 

Koulutus Imatra

 Tapionkatu 1
55100 Imatra

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Päivi Remes
050 554 0517

"Se jokin, joka meidän on tarpeen antaa muille anteeksi, voi olla jotain itsessämme, jonka me olemme tietoiselta mieleltämme kätkeneet."

Gerald G. Jampolsky teoksessa Parantava anteeksianto

Copyright 2012-2019 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään