Intialainen päähieronta - irti stressin oireista

Intialainen päähieronta pohjautuu ikivanhaan intialaiseen perinteeseen, jonka mukaan ihmisen hyvinvointi koostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemuspuolen tasapainosta. Länsimaisen version kehittäjä Narendra Mehta yhdisti vanhaa päähierontaperinnettä länsimaiseen hartiaseudun hierontaan.Tässä hoitomuodossa käsitellään hartioita, rinnan yläosaa, olkavarsia, niskaa, päätä, kasvoja ja korvanlehtiä. Asiakas istuu eikä vaatteita tarvitse riisua.

Hoito sopii erityisen hyvin nykyajan stressaantuneelle ihmiselle ja sillä voidaankin hoitaa monia stressin aiheuttamia vaivoja. Verenkierto vilkastuu hoidettavalla alueella, jolloin happi ja ravinteet pääsevät paremmin kulkeutumaan koko kehon käyttöön. Kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Lihasjännitykset vähenevät ja liikkuvuus lisääntyy, jolloin kiputilat ja jännityspäänsärky voivat helpottua. Pään hierominen vahvistaa myös hiuspohjan verenkiertoa. Silmien ympäristön käsittely rentouttaa sekä rauhoittaa lihaksistoa ja kirkastaa katsetta sekä vähentää väsymyksen tunnetta silmissä. Vilkastunut verenkierto kuljettaa happea aivoille, jolloin pystymme keskittymään paremmin ja ajatuksemme juoksee selkeämmin.

Intialaista päähierontaa tekevät:

  • Lea Kuosa, 044 377 2424 ja
  • Sari Kero, 040 768 8984

 

"Kaikki rakkaus maailmassa on kuin eri joet, jotka virtaavat samaan järveen. Siellä joet kohtaavat ja muuttuvat yhdeksi ainoaksi rakkaudeksi, joka puolestaan muuttuu sateeksi ja siunaa maan."

Paulo Coelho

 

Copyright 2012-2019 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään