Intialainen päähieronta - irti stressin oireista

Intialainen päähieronta pohjautuu ikivanhaan intialaiseen perinteeseen, jonka mukaan ihmisen hyvinvointi koostuu fyysisen, psyykkisen ja henkisen olemuspuolen tasapainosta. Länsimaisen version kehittäjä Narendra Mehta yhdisti vanhaa päähierontaperinnettä länsimaiseen hartiaseudun hierontaan.Tässä hoitomuodossa käsitellään hartioita, rinnan yläosaa, olkavarsia, niskaa, päätä, kasvoja ja korvanlehtiä. Asiakas istuu eikä vaatteita tarvitse riisua.

Hoito sopii erityisen hyvin nykyajan stressaantuneelle ihmiselle ja sillä voidaankin hoitaa monia stressin aiheuttamia vaivoja. Verenkierto vilkastuu hoidettavalla alueella, jolloin happi ja ravinteet pääsevät paremmin kulkeutumaan koko kehon käyttöön. Kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Lihasjännitykset vähenevät ja liikkuvuus lisääntyy, jolloin kiputilat ja jännityspäänsärky voivat helpottua. Pään hierominen vahvistaa myös hiuspohjan verenkiertoa. Silmien ympäristön käsittely rentouttaa sekä rauhoittaa lihaksistoa ja kirkastaa katsetta sekä vähentää väsymyksen tunnetta silmissä. Vilkastunut verenkierto kuljettaa happea aivoille, jolloin pystymme keskittymään paremmin ja ajatuksemme juoksee selkeämmin.

Intialaista päähierontaa tekevät:

  • Lea Kuosa, 044 377 2424 ja
  • Sari Kero, 040 768 8984

 

"Seisoin yksin hiljaisessa talvi-yössä. Näin maailmoiden äärettömyyden kuin korkean tähtiteltan kaartuvan ylitseni.

Äänetön hartaus täytti minut. Ei pelko eikä vavistus, vaan pyhä, rajaton kunnioitus ja kiitollisuus kaiken sen suuren ja iäisen edessä, jota tunsin olevani kutsuttu aavistamaan, vaikka en ehkä valittu tajuamaan tai kenellekään muulle tajuttavaksi tekemään."

Eino Leino: Alla Kasvon Kaikkivallan

Copyright 2012-2018 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään