Klassinen hieronta on se perinteinen, kaikkien tuntema hoitomuoto. Sillä hoidetaan lihasjännityksiä ja -kipuja, mutta sitä voidaan käyttää myös vaivojen ennaltaehkäisyyn sekä rentoutumiseen.

Koulutettu hieroja on klassisen hieronnan ammattilainen, jonka tietotaito perustuu länsimaiseen lääketieteeseen. Ennen hoitoa koulutettu hieroja haastattelee asiakkaan ja täyttää lain vaatiman asiakaskortin. Hieroja myös tutkii hoidettavan ja tekee yhdessä hänen kanssaan hoitosuunnitelman.  Näin hoito saadaan räätälöityä juuri kyseiselle henkilölle sopivaksi: hoitomenetelmät valitaankin jokaiselle yksilöllisesti senhetkisen tilanteen ja tarpeen mukaan! Luonnollisesti myös asiakkaan toiveet otetaan huomioon: hoito voikin olla pehmeän rentouttavaa tai napakkaa ja lihaksia muokkaavaa. Halutessasi voidaan lisänä käyttää myös imukuppihierontaa, aromaattisia aineita, kukkatippoja tai lämpimiä kiviä.

Koulutettu hieroja on ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon nimikesuojattu ammattihenkilö. Tiesitkö, että hieroja nimikettä saa Suomessa käyttää kuka tahansa, myös ilman koulutusta tai tutkintoa?

Klassista hierontaa tekee Lea Kuosa, p. 044 377 2424 (Hieronta- ja jalkahoitola)

 

 

"Rakkaus on universaali uskonto, jollaista yhteiskunta välttämättä tarvitsee. Rakkauden tulisi ilmetä kaikissa sanoissamme ja teoissamme. Tämä rakkaus on jo sisällämme kaikessa täyteydessään. Elämää ei voi ilmetä ilman rakkautta, ne ovat erottamattomat. Elämä ja rakkaus eivät ole kaksi eri asiaa, ne ovat yksi ja sama."

 

Äiti Amma

Copyright 2012-2019 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään