Luontaishoitaja on täydentävien, luonnonmukaisten hoitomuotojen taitaja. Näissä hoidoissa ihminen nähdään fyysisenä, psyykkisenä, henkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Koulutus antaa luontaishoitajan pätevyyden ja on 15 opintopisteen laajuinen. Käytännössä tämä tarkoittaa 12 - 13 viikonlopun lähiopintoja n. vuoden tai puolentoista aikana. Uutuutena mahdollisuus osittaisiin nettiopintoihin, jolloin lähijaksojen määrä on pienempi.

Voit valita kahdesta eri suuntautumisvaihtoehdosta oman kiinnostuksesi mukaan, hieronta- tai energiahoitopainotteinen:

Hierontapainotteinen:

Energiahoitopainotteinen:

Lisäksi opintoihin kuuluu anatomiaa ja fysiologiaa, jotka voi korvata millä tahansa terveydenhuollon tutkinnolla. Voit halutessasi ottaa 2 tai 3 kurssia toisesta suuntautumisvaihtoehdosta omiesi tilalle. Koko kehon vyöhyketerapiakurssit järjestetään perjantaista sunnuntaihin (sovittaessa muinakin viikonpäivinä). Muut kurssit ovat pääsääntöisesti viikonloppukursseja.

Molempien suuntautumisvaihtoehtojen jälkeen on mahdollisuus opiskella refleksologiksi eli koko kehon vyöhyketerapeutiksi. Lisäksi Energiahoitopainotteisen suuntautumisen jälkeen voi opiskella myös Reiki Masteriksi.

 
Päivi Remes, kouluttaja
Tule ja poimi ihanasta koulutustarjonnastamme sinua kiinnostavat kurssit ja koulutukset!

Pitkistä koulutuksistamme voit valmistua uuteen ammattiin tai täydentää omaa osaamistasi yksittäiskursseilla. Kursseille voi osallistua, jos haluat hoitaa vain itseäsi tai läheisiäsi. 

Tutustu laajaan tarjontaamme sekä koulutuskalenteriin Koulutusvintti-sivulla

KoulutusVintti

 Asemantie 18, 2. krs.
57100 Savonlinna

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Päivi Remes
050 554 0517

"Maailmankaikkeus auttaa aina niitä, jotka uskovat unelmiin."

Paulo Coelho: Piedrajoen rannalla istuin ja itkin

Copyright 2012-2018 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään