Luontaishoitaja on täydentävien, luonnonmukaisten hoitomuotojen taitaja. Näissä hoidoissa ihminen nähdään fyysisenä, psyykkisenä, henkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Koulutus antaa luontaishoitajan pätevyyden ja on 15 opintopisteen laajuinen. Käytännössä tämä tarkoittaa 12 - 13 viikonlopun lähiopintoja n. vuoden tai puolentoista aikana. Uutuutena mahdollisuus osittaisiin nettiopintoihin, jolloin lähijaksojen määrä on pienempi.

Koulutuksen sisältö:

Lisäksi opintoihin kuuluu anatomiaa ja fysiologiaa, jotka voi korvata millä tahansa terveydenhuollon tutkinnolla. Halutessasi voit vaihtaa jonkun kursseista esim. Reiki ykköseen ja kakkoseen.

Koulutuksen jälkeen voit halutessasi opiskella refleksologiksi eli koko kehon vyöhyketerapeutiksi. 

 
Tule ja poimi ihanasta koulutustarjonnastamme sinua kiinnostavat kurssit ja koulutukset!

Pitkistä koulutuksistamme voit valmistua uuteen ammattiin tai täydentää omaa osaamistasi yksittäiskursseilla. Kursseille voi osallistua, jos haluat hoitaa pelkästään itseäsi tai läheisiäsi. 

Tutustu laajaan tarjontaamme viereisten linkkien kautta. Kurssikalenteri ja -hinnasto löytyvät Koulutus-sivulta. 

Koulutus Imatra

 Tapionkatu 1
55100 Imatra

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Päivi Remes
050 554 0517

"Ilo asuu minussa! Se on pieni lettipäinen tyttö, joka koputtelee syvällä omassa itsessäni: se tahtoo päästä välillä ulos. Kun uskallan päästää sen irti, levittää se leikkinsä ympäriinsä.

Repussaan ilo-tyttö kantaa lämpöä, hyväksyntää, rakkautta."

Päivi Remes, 2000

Copyright 2012-2019 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään