Luontaishoitaja on täydentävien, luonnonmukaisten hoitomuotojen taitaja. Näissä hoidoissa ihminen nähdään fyysisenä, psyykkisenä, henkisenä ja sosiaalisena kokonaisuutena. Koulutus antaa luontaishoitajan pätevyyden ja on 15 opintopisteen laajuinen. Käytännössä tämä tarkoittaa 12 - 13 viikonlopun lähiopintoja n. vuoden tai puolentoista aikana. Uutuutena mahdollisuus osittaisiin nettiopintoihin, jolloin lähijaksojen määrä on pienempi.

Voit valita kahdesta eri suuntautumisvaihtoehdosta oman kiinnostuksesi mukaan, hieronta- tai energiahoitopainotteinen:

Hierontapainotteinen:

Energiahoitopainotteinen:

Lisäksi opintoihin kuuluu anatomiaa ja fysiologiaa, jotka voi korvata millä tahansa terveydenhuollon tutkinnolla. Voit halutessasi ottaa 2 tai 3 kurssia toisesta suuntautumisvaihtoehdosta omiesi tilalle. Koko kehon vyöhyketerapiakurssit järjestetään perjantaista sunnuntaihin (sovittaessa muinakin viikonpäivinä). Muut kurssit ovat pääsääntöisesti viikonloppukursseja.

Molempien suuntautumisvaihtoehtojen jälkeen on mahdollisuus opiskella refleksologiksi eli koko kehon vyöhyketerapeutiksi. Lisäksi Energiahoitopainotteisen suuntautumisen jälkeen voi opiskella myös Reiki Masteriksi.

 
Päivi Remes, kouluttaja
Tule ja poimi ihanasta koulutustarjonnastamme sinua kiinnostavat kurssit ja koulutukset!

Pitkistä koulutuksistamme voit valmistua uuteen ammattiin tai täydentää omaa osaamistasi yksittäiskursseilla. Kursseille voi osallistua, jos haluat hoitaa pelkästään itseäsi tai läheisiäsi. 

Tutustu laajaan tarjontaamme viereisten linkkien kautta. Kurssikalenteri ja -hinnasto löytyvät Koulutus-sivulta. 

Koulutus

 Tapionkatu 1
55100 Imatra

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Päivi Remes
050 554 0517

"Haukien maa on maapallon sisällä, maan alla. Hauet pitävät maapalloa niin hyvin, että ylimmäinen maa kestää hyvin.

Niillä hauilla on reitti maan sisältä järveen. Niitten pitää pudota ja pyörtyä, jotta ne pääsis järvireitille ja takaisin."

Jesse, 3 vuotta, 1998

Copyright 2012-2019 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään