Refleksologin- eli koko kehon vyöhyketerapeutin koulutus

Koko kehon vyöhyketerapiassa eli refleksologiassa hoidetaan ihmistä useiden kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, esim. jalkapohjista, sääristä, kasvoista, korvista, vartalolta jne. Hoito on tehokasta, monipuolista ja laaja-alaista, kun heijasteita etsitään koko keholta.

Koko koulutuksen laajuus on 35,5 opintopistettä. Toki voit käydä vain sinua kiinnostavat kurssit, koko koulutuksen suorittaminen ei ole pakollista! Jotta voit suorittaa refleksologian tutkinnon, on varsinaisten refleksologian ammattiopintojen lisäksi suoritettava

  • Luontaisterapia ammattina
  • Ravitsemuskurssi
  • EA1 (suoritettava muualla)
  • Lääketieteen perusteet (jotka voi korvata terveydenhuollon tutkinnolla)
  • Harjoitushoitoja 110
  • Seminaarityö ja lopputentti

Peruskurssilla opiskellaan jalkaterän heijastejärjestelmän lisäksi koko hoitomuodon periaatteet. Käsittelytekniikat, hoitamisen alkeet ja hoidon kontraindikaatiot eli vasta-aiheet käydään myös läpi. Kurssipäivinä tehdään myös runsaasti käytännön harjoitushoitoja.

Kakkoskurssilla perehdytään säären ja reiden järjestelmiin ja kolmosella käydään läpi korvassa sijaitsevat monet heijastejärjestelmät. Nelosella opiskellaan selässä, vatsalla ja muualla kehon alueella olevia systeemejä sekä tutustutaan polariteetteihin. Viidennellä kursilla  käydään läpi käytännön hoitotilanteita ja erityisjärjestelmiä. Kuudennella paneudutaan elementtioppiin ja sen tuomiin hoitomahdollisuuksiin.

Yksi kurssitaso kestää 2 tai 3 päivää ja hinta on 235 - 295 e.

 

Muita refleksologian kursseja:

Lisäksi on mahdollista opiskella astrologista vyöhyketerapiaa, jota voidaan käyttää normaalin hoidon lisänä. Koulutus alkaa astrologian peruskurssilla, joka on avoin kaikille. Varsinaiset astrologiset hoitokurssit on suunnattu niille, jotka ovat opiskelleet refleksologiaa.

Vauvahieronta perustuu refleksologiseen hoitoon. Voit osallistua kurssille, vaikka et olisikaan opiskellut refleksologiaa.

 
Tule ja poimi ihanasta koulutustarjonnastamme sinua kiinnostavat kurssit ja koulutukset!

Pitkistä koulutuksistamme voit valmistua uuteen ammattiin tai täydentää omaa osaamistasi yksittäiskursseilla. Kursseille voi osallistua, jos haluat hoitaa pelkästään itseäsi tai läheisiäsi. 

Tutustu laajaan tarjontaamme viereisten linkkien kautta. Kurssikalenteri ja -hinnasto löytyvät Koulutus-sivulta. 

Koulutus Imatra

 Tapionkatu 1
55100 Imatra

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Päivi Remes
050 554 0517

"Valo on kaikki,

kauneus, rakkaus, ilo, kiitollisuus, armo...

rukous, Jumala, Enkelit ja maanenkelit, sinä ja minä, ilontanssi ja ääretön hiljaisuus, Pyhä, kaikki meissä,

kaikki se ravitsee minua  - ja sinua."

Helena ja Mikael Blanka

Copyright 2012-2019 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään