Refleksologin- eli koko kehon vyöhyketerapeutin koulutus

Koko kehon vyöhyketerapiassa eli refleksologiassa hoidetaan ihmistä useiden kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, esim. jalkapohjista, sääristä, kasvoista, korvista, vartalolta jne. Hoito on tehokasta, monipuolista ja laaja-alaista, kun heijasteita etsitään koko keholta.

Koko koulutuksen laajuus on 35,5 opintopistettä. Toki voit käydä vain sinua kiinnostavat kurssit, koko koulutuksen suorittaminen ei ole pakollista! Jotta voit suorittaa refleksologian tutkinnon, on varsinaisten refleksologian ammattiopintojen lisäksi suoritettava

  • Luontaisterapia ammattina
  • Ravitsemuskurssi
  • EA1 (suoritettava muualla)
  • Lääketieteen perusteet (jotka voi korvata terveydenhuollon tutkinnolla)
  • Harjoitushoitoja 110
  • Seminaarityö ja lopputentti

Peruskurssilla opiskellaan jalkaterän heijastejärjestelmän lisäksi koko hoitomuodon periaatteet. Käsittelytekniikat, hoitamisen alkeet ja hoidon kontraindikaatiot eli vasta-aiheet käydään myös läpi. Kurssipäivinä tehdään myös runsaasti käytännön harjoitushoitoja.

Kakkoskurssilla perehdytään säären ja reiden järjestelmiin ja kolmosella käydään läpi korvassa sijaitsevat monet heijastejärjestelmät. Nelosella opiskellaan selässä, vatsalla ja muualla kehon alueella olevia systeemejä sekä tutustutaan polariteetteihin. Viidennellä kursilla  käydään läpi käytännön hoitotilanteita ja erityisjärjestelmiä. Kuudennella paneudutaan elementtioppiin ja sen tuomiin hoitomahdollisuuksiin.

Yksi kurssitaso kestää 2 tai 3 päivää ja hinta on 225 - 290 e (sis. alv).

 

Muita refleksologian kursseja:

Lisäksi on mahdollista opiskella astrologista vyöhyketerapiaa, jota voidaan käyttää normaalin hoidon lisänä. Koulutus alkaa astrologian peruskurssilla, joka on avoin kaikille. Varsinaiset astrologiset hoitokurssit on suunnattu niille, jotka ovat opiskelleet refleksologiaa.

Vauvahieronta perustuu refleksologiseen hoitoon. Voit osallistua kurssille, vaikka et olisikaan opiskellut refleksologiaa.

 
Päivi Remes, kouluttaja
Tule ja poimi ihanasta koulutustarjonnastamme sinua kiinnostavat kurssit ja koulutukset!

Pitkistä koulutuksistamme voit valmistua uuteen ammattiin tai täydentää omaa osaamistasi yksittäiskursseilla. Kursseille voi osallistua, jos haluat hoitaa vain itseäsi tai läheisiäsi. 

Tutustu laajaan tarjontaamme sekä koulutuskalenteriin Koulutusvintti-sivulla

KoulutusVintti

 Asemantie 18, 2. krs.
57100 Savonlinna

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 Päivi Remes
050 554 0517

"Meditaatiossa on ennen kaikkea kyse siitä, että mielen annetaan olla sellainen kuin se on ja ymmärretään jotain siitä, millainen se on juuri tällä hetkellä. Kyse ei ole minkään saavuttamisesta vaan siitä, että annat itsesi olla juuri siinä missä olet."

Jon Kabat-Zinn: Olet jo perillä, Tietoisen läsnäolon taito

Copyright 2012-2018 Valontaika, kaikki oikeudet pidätetään