Refleksologin- eli koko kehon vyöhyketerapeutin koulutus

Koko kehon vyöhyketerapiassa eli refleksologiassa hoidetaan ihmistä useiden kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, esim. jalkapohjista, sääristä, kasvoista, korvista, vartalolta jne. Hoito on tehokasta, monipuolista ja laaja-alaista, kun heijasteita etsitään koko keholta.

Koko koulutuksen laajuus on 36,5 opintopistettä. Toki voit käydä vain sinua kiinnostavat kurssit, koko koulutuksen suorittaminen ei ole pakollista! Jotta voit suorittaa refleksologian tutkinnon, on varsinaisten ammattiopintojen lisäksi suoritettava

  • CAM-hoitojen perusteet
  • Ravitsemuskurssi
  • EA1 (suoritettava muualla)
  • Länsimaisen lääketieteen perusteet (jotka voi korvata terveydenhuollon tutkinnolla)
  • Harjoitushoitoja 110
  • Lopputyö

Peruskurssilla opiskellaan jalkaterän heijastejärjestelmän lisäksi koko hoitomuodon periaatteet. Käsittelytekniikat, hoitamisen alkeet ja hoidon kontraindikaatiot eli vasta-aiheet käydään myös läpi. Kurssipäivinä tehdään myös runsaasti käytännön harjoitushoitoja.

Jatkossa  perehdytään säären ja reiden järjestelmiin sekä korvissa sijaitseviin systeemeihin. Myös  selässä, vatsalla ja muualla kehon alueella olevia erilaisia järjestelmiä opiskellaan. Lopuksi paneudutaan elementtioppiin ja sen tuomiin hoitomahdollisuuksiin. Koko koulutuksen ajan käymme läpi ja harjoittelemme käytännön hoitotilanteita.

Yksi kurssitaso kestää 2 päivää ja hinta on 255 e.

 

Muita refleksologian kursseja:

Lisäksi on mahdollista opiskella astrologista vyöhyketerapiaa, jota voidaan käyttää normaalin hoidon lisänä. Koulutus alkaa astrologian peruskurssilla, joka on avoin kaikille. Varsinaiset astrologiset hoitokurssit on suunnattu niille, jotka ovat opiskelleet refleksologiaa.

Vauvahieronta perustuu refleksologiseen hoitoon. Voit osallistua kurssille, vaikka et olisikaan opiskellut refleksologiaa.

"Meidän suuri läksymme on oppia ruokkimaan ensin itseämme ja meissä olevaa rakkauden tarvetta, eikä odottaa, että joku ulkopuoleltamme rakastaa meidät ehjiksi ja terveiksi."


Ilona Pohjalainen: Värien Voima

Copyright ValonTaika 2009 - 2022, kaikki oikeudet pidätetään