Refleksologin- eli koko kehon vyöhyketerapeutin koulutus

Koko kehon vyöhyketerapiassa eli refleksologiassa hoidetaan ihmistä useiden kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, esim. jalkapohjista, sääristä, kasvoista, korvista, vartalolta jne. Hoito on tehokasta, monipuolista ja laaja-alaista, kun heijasteita etsitään koko keholta.

Koko koulutuksen laajuus on 35,5 opintopistettä. Toki voit käydä vain sinua kiinnostavat kurssit, koko koulutuksen suorittaminen ei ole pakollista! Jotta voit suorittaa refleksologian tutkinnon, on varsinaisten ammattiopintojen lisäksi suoritettava

  • Luontaisterapia ammattina
  • Ravitsemuskurssi
  • EA1 (suoritettava muualla)
  • Lääketieteen perusteet (jotka voi korvata terveydenhuollon tutkinnolla)
  • Harjoitushoitoja 110
  • Seminaarityö ja lopputentti

Peruskurssilla opiskellaan jalkaterän heijastejärjestelmän lisäksi koko hoitomuodon periaatteet. Käsittelytekniikat, hoitamisen alkeet ja hoidon kontraindikaatiot eli vasta-aiheet käydään myös läpi. Kurssipäivinä tehdään myös runsaasti käytännön harjoitushoitoja.

Kakkoskurssilla perehdytään säären ja reiden järjestelmiin ja kolmosella käydään läpi korvassa sijaitsevat monet heijastejärjestelmät. Nelosella opiskellaan selässä, vatsalla ja muualla kehon alueella olevia systeemejä sekä tutustutaan polariteetteihin. Viidennellä kurssilla  käydään läpi käytännön hoitotilanteita ja erityisjärjestelmiä. Kuudennella paneudutaan elementtioppiin ja sen tuomiin hoitomahdollisuuksiin.

Yksi kurssitaso kestää 2 päivää ja hinta on 235 e.

 

Muita refleksologian kursseja:

Lisäksi on mahdollista opiskella astrologista vyöhyketerapiaa, jota voidaan käyttää normaalin hoidon lisänä. Koulutus alkaa astrologian peruskurssilla, joka on avoin kaikille. Varsinaiset astrologiset hoitokurssit on suunnattu niille, jotka ovat opiskelleet refleksologiaa.

Vauvahieronta perustuu refleksologiseen hoitoon. Voit osallistua kurssille, vaikka et olisikaan opiskellut refleksologiaa.

Elämä on valintaa. Voit valita ainaisen kärsimyksen, pahantuulisuuden, tuskan ja toivottomuuden. Yhtä hyvin voit valita ilon, toivon ja rakkauden. 

Mutta älä odota, että joku toinen tuo ne luoksesi. Kaikki elämän nautinnot löydät itsestäsi.

Ja mitä enemmän säteilet elämäniloa, sitä enemmän sitä saat.

Copyright ValonTaika 2009 - 2021, kaikki oikeudet pidätetään