Refleksologin- eli koko kehon vyöhyketerapeutin koulutus

Koko kehon vyöhyketerapiassa eli refleksologiassa hoidetaan ihmistä useiden kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta, esim. jalkapohjista, sääristä, kasvoista, korvista, vartalolta jne. Hoito on tehokasta, monipuolista ja laaja-alaista, kun heijasteita etsitään koko keholta.

Koko koulutuksen laajuus on 35,5 opintopistettä. Toki voit käydä vain sinua kiinnostavat kurssit, koko koulutuksen suorittaminen ei ole pakollista! Jotta voit suorittaa refleksologian tutkinnon, on varsinaisten ammattiopintojen lisäksi suoritettava

  • Luontaisterapia ammattina
  • Ravitsemuskurssi
  • EA1 (suoritettava muualla)
  • Lääketieteen perusteet (jotka voi korvata terveydenhuollon tutkinnolla)
  • Harjoitushoitoja 110
  • Seminaarityö ja lopputentti

Peruskurssilla opiskellaan jalkaterän heijastejärjestelmän lisäksi koko hoitomuodon periaatteet. Käsittelytekniikat, hoitamisen alkeet ja hoidon kontraindikaatiot eli vasta-aiheet käydään myös läpi. Kurssipäivinä tehdään myös runsaasti käytännön harjoitushoitoja.

Kakkoskurssilla perehdytään säären ja reiden järjestelmiin ja kolmosella käydään läpi korvassa sijaitsevat monet heijastejärjestelmät. Nelosella opiskellaan selässä, vatsalla ja muualla kehon alueella olevia systeemejä sekä tutustutaan polariteetteihin. Viidennellä kurssilla  käydään läpi käytännön hoitotilanteita ja erityisjärjestelmiä. Kuudennella paneudutaan elementtioppiin ja sen tuomiin hoitomahdollisuuksiin.

Yksi kurssitaso kestää 2 päivää ja hinta on 235 e.

 

Muita refleksologian kursseja:

Lisäksi on mahdollista opiskella astrologista vyöhyketerapiaa, jota voidaan käyttää normaalin hoidon lisänä. Koulutus alkaa astrologian peruskurssilla, joka on avoin kaikille. Varsinaiset astrologiset hoitokurssit on suunnattu niille, jotka ovat opiskelleet refleksologiaa.

Vauvahieronta perustuu refleksologiseen hoitoon. Voit osallistua kurssille, vaikka et olisikaan opiskellut refleksologiaa.

"Siinä elämän ikuisuudessa, jossa elän, kaikki on täydellistä, eheää ja kokonaista ja kuitenkin elämä muuttuu koko ajan. Ei ole alkua eikä loppua, vaan ikuinen aineen ja kokemusten kiertokulku. Elämä ei koskaan pysy paikallaan tai väljähdy, sillä jokainen hetki on uusi ja tuore.

Olen yhtä sen Voiman kanssa, joka minut loi, ja tämä Voima on antanut minulle voiman luoda omat olosuhteeni. Iloitsen siitä, että tiedän voivani käyttää mieleni voimaa haluamallani tavalla.

Jokainen elämän hetki on uusi alku siirtyessämme pois menneisyydestä. Juuri tämä hetki on uusi alku minulle. Kaikki on hyvin elämässäni."

Louise L. Hay: Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi

Copyright ValonTaika 2009 - 2022, kaikki oikeudet pidätetään